Hako meerpuntsluiting voor boerendeuren 80/72mm SKG**

369.00 incl. BTW

Hako 3001-3002 meerpuntsluiting voor boerendeuren 80/72mm dag schoot in de onderdeur compleet met sluitkommen

Voorraadmelding : Op voorraad. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld is volgende dag in huis.

Beschrijving

Verhoog de veiligheid en functionaliteit van je boerendeuren met onze Hako Meerpuntsluiting. Deze veelzijdige sluiting is specifiek ontworpen voor gebruik met boerendeuren van 80/72mm, en zorgt voor een veilige en betrouwbare vergrendeling.

Gebruik van Boerendeuren

Boerendeuren, ook wel duodeuren genoemd, bestaan uit twee delen: een boven- en een onderdeur. Met deze meerpuntsluiting kun je de deuren als geheel openen, of je kunt ervoor kiezen om de boven- of onderdeur afzonderlijk open te zetten. Deze functie is ideaal om je huis te ventileren terwijl je voorkomt dat er vuil binnenwaait of huisdieren naar binnen lopen.

Inbraakwerend en eenvoudig te installeren

Onze Hako 3001-3002 meerpuntsluiting voldoet aan de inbraakwerendheid klasse 3 volgens NEN5096, wat betekent dat je boerendeur niet alleen functioneel is, maar ook een krachtig afschrikmiddel tegen inbraak. De dag schoot is in de onderdeur geplaatst en wordt compleet geleverd met sluitkommen voor een eenvoudige en efficiënte installatie.

De kruk komt op de onderdeur, waardoor deze deur functioneert als loopdeur. De bovendeur kan apart geopend worden voor extra flexibiliteit en ventilatie. De deuren worden aan elkaar gekoppeld met behulp van een insteekgrendel of vergelijkbaar mechanisme.

Veilige en praktische keuze

Of je nu een traditionele boerderij hebt of gewoon houdt van de charme en functionaliteit van boerendeuren, onze Hako 3001-3002 Meerpuntssluiting is een onmisbare aanvulling. Haal vandaag nog de jouwe in huis voor een veilige en praktische deur!

Advies nodig?

Heb je vragen voor ons of wil je advies voor de perfecte keuze, neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via e-mail, telefoon, chat of kom langs bij ons in de showroom.

Bekijk ook de rest van ons assortiment: Deurkrukken, raambeslag, meubelbeslag, deurstoppers, schuifdeurbeslag, scharnieren, tochtstrippen en cilinders.. 

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Serie

3000 serie

Verpakt

Voorraadmelding